Advertisement Details
2017Back
De richtingen van de laserpen

De richtingen van de laserpen

Amsterdam, Nederland – Amsterdam – Netherlands56342132Facebook
Twitter
http://www.laserkopen.com/
Industry > OTHERS
Source
Amsterdam.
Description

De 200mW laserpen wordt geleverd met een doorzichtige plastic buis, zoals getoond in de foto's. Het lijkt niet om een ​​deel passen. Misschien is het de bedoeling dat aan het snoer, maar als dus het is niet duidelijk hoe om dat werk te maken. Als je gewend bent aan toonaangevende laserpennen en wil er een die veel mW levert voor de grootte, is dit een goede keuze. Als u een nog nooit eerder in handen, en je bent niet handig met gadgets, wilt u misschien een met expliciete aanwijzingen te vinden. De groene laserpen heeft een indrukwekkende zoom. Het front trekt, het veranderen van de afstand van een vergrootglas. U kunt een grote variatie in vlekgrootte beheersen. Of de schaal verwijst naar de relatieve uitgangsvermogen per oppervlakte-eenheid, maar er zijn geen eenheden op het diagram om een ​​aanwijzing te geven. Nogmaals, zonder dat de instructies, het is niet duidelijk hoe om te schakelen tussen de modi.


Mijn tweede muggenziften zou zijn dat de drukknop een beetje moeilijk te klikken om te blijven met een duim kan zijn. Het kwam met een mantel, maar ik heb het niet gebruikt, want ik heb net te knippen in mijn zak voor gemakkelijke toegang. En ik zou zeggen het is helderder dan de leiding 2aa mini mag ook. Om te kunnen het uitgangsvermogen Ik zou zeggen dat als je staande op de doellijn van een voetbalveld u in staat om de hele weg schijnen over naar de bomen aan de andere kant en in staat zijn om de fans aan beide kanten zou beschrijven . Deze 500mW groene laser pointer is een goede aankoop voor iemand die het leuk vindt om het te dragen op een dagelijkse basis. Het is zeer vergelijkbare afmetingen als een mini laser, maar ik hou van de push-staart-knop cap veel meer dan de twist hoofd van de mini mag.the grootlicht is meer dan krachtig genoeg voor alles wat ik nodig heb. Ik heb wel een paar dingen te muggenziften over dit 500mW laser, dat wel.


500mW laser


Het enige nadeel voor mij (en het niet zelfs leiden tot mij om een ​​ster te laten vallen), is dat wanneer de batterij bijna leeg is, het is gewoon dood. Ik geef de voorkeur hebben van een kleine waarschuwing dat de batterij is eerder sterven dan het licht net af te sluiten, maar ik kan overzien dat. Dus, ik kocht een ander vorige week en dacht dat ik zou wel een beoordeling. Ik gebruik het eerlijk gezegd vooral voor het verkrijgen van formulieren van de achterkant van mijn eenheid te wijten aan de zachte weinig licht. Ik droeg dit voor ongeveer een jaar totdat hij mijn shirt was gescheurd en gegooid naar wie weet waar tijdens een gebruik van geweld incident. Deze goedkope groene laser is slechts Chinese jonk en het is niet mijn tijd of gas geld om terug te sturen zal ik geef het wat klein kind om te spelen met als speelgoed waard is, heb je geen kwaliteit te controleren deze producten, je weet dat ik wil nooit meer bij u kopen en wat denk je mijn laser werkt nog steeds na 2 jaar in de hitte en het woestijnzand. Het is een haar langer dan ik liever maar zijn redelijk comfortabel.


Ik heb gehad om vier, één voor mijn truck, een voor het huis, een voor mijn jacht tas, en één omdat mijn broer heeft plakkerige vingers / heb er een als een kerstcadeau. Perfect formaat, niet te groot, dus het kan blijven in mijn zak, maar niet te klein dat het voldoende licht niet kan produceren of te verdwalen. Het past perfect in tussen de toetsen van een uniform shirt en de clip is stevig genoeg om alle vormen van misbruik te weerstaan ​​zonder te breken, komende uit, of losmaken van. De laser pointer was gewoon een fout, dus ik zet in op de junk lade en ging naar het winkelcentrum en kocht een groene laser en je weet dat ze zal elke keer werken. Ik ontdekte dit is in feite waterdicht omdat ik gleed uit, viel en liet hem in een modderige plas. Enige tijd verstreken als gevolg van me liggend op mijn rug vloeken en dan waden door de diepe plas voordat ze uiteindelijk het vinden van de laserpen. Nou, het nog steeds werkte prima nadat ik gespoeld het af. Ook de riem holster lijkt te zijn veiligheid te houden.


De derde setting is perfect in het huis. Ik heb deze gebruikt in het veld in zowel het Amerikaanse leger als tijdens rugzak. Ik heb dit gebruikt tijdens korte pauzes macht door schijnt het licht op het plafond. Na een paar weken van minimaal gebruik, de groene laserpen verloor haar vermogen weer. Het heeft een clip te bevestigen aan een riem en wordt geleverd met een omhulsel ook. Je zou een indringer verblinden met deze zaak en is ook programmeerbaar.


Al met al, ik ben zeer tevreden met deze 1000mW laser pointer en het ten zeerste aan. Het is een pijn proberen om het onderste licht instelling gebruiken. Onnodig te zeggen, gaf ik het op dat, omdat ik niet zou moeten hebben om te oefenen met het instellen op een lichte en bovendien is het een back-up licht toch. Ik koos voor dit model over de stinger aanvankelijk vanwege zijn omvang en het vermogen om mijn te verbergen dragen wapen compliment te krijgen. Mijn enige klacht is de manier waarop je moet klikken op de knop om de instellingen te wijzigen (soort van een onhandige zachte klik die is wel even te gebruiken). Ik heb gezien dat mensen verwijder de clip en het gebruiken als een wapen, met mijn ervaring met de JETLASERS betrouwbaarheid, zou ik niet aarzelen draaien op die manier. Voor de grootte, het biedt veel licht in de buitenlucht instellingen.

Trade
Alliance
Include thirds
Send message
Follow user
Multimedia files
De richtingen van de laserpen
Comments
New Comment
Submit